Skip to main content
Call us : (+90) 242 245 00 00 E-mail : grp_it@antalya.edu.tr #bilimlebirlikte
  • You are not logged in. (Log in)
Antalya Bilim Üniversitesi LMS
  • Duyurular
  • Haberler
  • Öğrenci Bilgi Sistemi
  • Destek E-maili Gönder
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Türkçe ‎(tr)‎
  • Turizm Fakültesi

    1. Home
    2. Courses
    3. 2024-2025 Güz Dönemi
    4. Turizm Fakültesi
    Expand all

    Turizm İşletmeciliği

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları

    TRM 3005 Travel Industry

    • Teacher: Melih DİPOVA

    GMS2003 Food History

    • Teacher: Çağla MCKENZIE

    GAST 449_Food Design for Special Dietary Needs

    • Teacher: Hatice Reyhan ÖZİYCİ

    GAST 441_New Product Development in Food Sector

    • Teacher: Hatice Reyhan ÖZİYCİ

    GMS 2007_Beverages

    • Teacher: Hatice Reyhan ÖZİYCİ

    GMS 1003_Food Science

    • Teacher: Hatice Reyhan ÖZİYCİ

    F24 TRM 2009 and TRM 231 Financial Accounting

    • Teacher: Demet CEYLAN

    TRM 1009 Basic Mathematic (GAST 111 Gastronomy for Tourism / MATH 111 Calculus for Social Sciences I) (2024-25 Fall)

    • Teacher: Oğuz DOĞAN
    • Home
    Academi

    Info

    • Antalya Bilim Üniversitesi
    • Moodle community
    • Moodle Docs
    • Moodle support

    Contact us

    Cıplaklı mah. Akdeniz Bulvarı No: 290 Döşemealtı, Antalya
    Phone : (+90) 242 245 00 00
    E-mail : grp_it@antalya.edu.tr

    Antalya Bilim Üniversitesi Bilgi İşlem Müdürlüğü - 2020

    • Duyurular
    • Haberler
    • Öğrenci Bilgi Sistemi
    • Destek E-maili Gönder
    • English ‎(en)‎
      • English ‎(en)‎
      • Türkçe ‎(tr)‎